Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Иван Бакалов публикува интересен пост в социалната мрежа, в

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgИван Бакалов публикува интересен пост в социалната мрежа, в
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Борисов нарежда на водещи на тв предавания да „сготвят” гостите си

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Иван Бакалов разгласява забавен пост в обществената мрежа, в който разкри, че министър председателят Борисов подрежда по телефона на водещи на тв излъчвания по какъв начин да дискредитират своите посетители.

Поместваме това, което написа журналистът в своя персонален профил във фейсбук, без редакторска интервенция:  

„ Бил съм постоянно посетител в телевизионни излъчвания през годините и съм имал опция да се убедя, че водещи и редактори от време на време слагат капан на госта. И в епохата на Борисов това става даже по персонално негова поръчка. Казва по телефона - тоя да го сготвите (макар и с други думи) и те канят съответния конкурент, подават съответните въпроси, мъчат се да го дискредитират.
Това навяват утринните блокове в последно време.
Спуснати са дори съответни въпроси.
Аз съм канен като конкурент на всички юристи и представители на Борисов - Блъсков, Юли Москов, Антон Тодоров, шефката на кабинета му Румяна Бъчварова и други (направо огромен шлем), на всякакви прикрити поддръжници на Борисов сякаш от демократичното дясно. Всичко си проличава. И нещо, което тия редактори и водещи не схващат, е, че си проличава и за елементарния фен.
Както и да въртя и сучат, компрометирани са.
Ще падне тоя режим и хората ще ги свързват трайно като слагачи на борисовата власт, които се мъчат да се нагодят към новите. Ще имат престиж на обслужващи мекотели. Впрочем, те към този момент го имат.
Навремето като падна Живков, шефът на малкия екран Павел Писарев смени всички лица от новините, да не припомнят на хората тоталитарния режим.
Силно допускам, че ще пристигна миг, когато притежатели на малките екрани ще сменят лица, да си подсигуряват по-високо доверие. ”



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР